Amona Putz!

Ez nuen laburmetrai hau ezagutzen. Gure kasuan horrela da; zer egingo genuke amonik gabe… Bizi dudan unearen identifikazio puntuak areagotuta barre egin dut, batez ere amonaren laguntza bigarren aldiz “eskatzen” dutenean…

Gidoia eta zuzendaritza: Telmo Esnal (Zarautz, 1966)
Iraupena: 9 Min.
Urtea: 2009
Aktoreak: Egoitz Lasa, Nagore Aranburu, Kontxu Odriozola
Produktora: Txintxua Films

Sinopsia: Batzuetan, haur txikiak dituzten bikoteek falta botatzen dute amona… baina batzuetan bakarrik.

Telmo Esnalen filmografia:

  • 1997 Txotx (35 mm, 18 min.)
  • 1999 40 ezetz (35 mm, 18 min.)
  • 2001 Korrika 2001 (Videoclip, 3 min.)
  • 2005 Aupa Etxebeste! (35 mm, 95 min.)
  • 2007 Igaurtubeiti (Documentary, 10 min.)
  • 2007 Asedio. Koldobika Jauregi (Documentary, 25 min.)
  • 2007 Taxi? (35 mm, 5 min.)
  • 2009 Brinkola (HD.)
  • 2009 Amona Putz! (35 mm, 8 min.)
  • 2011 Urte berri on, amona! (105 min.)

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s